Onze tarieven

Er zijn soms grote prijsverschillen tussen dierenartsen. Hoe komt dit? De verschillen worden door allerlei factoren bepaalt.

Prijzen vergelijken blijft lastig omdat niet altijd duidelijk is of u wel hetzelfde product vergelijkt. Hoelang duurt een consult bijvoorbeeld?  Hoe is de inrichting van de praktijk? Welke materialen worden er gebruikt? Hoeveel ervaring heeft een dierenarts met een bepaalde ingreep? Wat valt er allemaal onder het operatie-tarief ? Wordt nazorg bijvoorbeeld apart in rekening gebracht?

Het aanvragen van een offerte en het maken van goede afspraken voorkomt vervelende verrassingen bij het afrekenen.

De tarieven van een dierenarts worden niet centraal bepaald of door zorgverzekeringen afgedwongen. Een dierenarts kijkt naar zijn kosten en investeringen en berekent zo zijn prijs.

Voor een indicatie van onze prijzen vindt u hier een aantal tarieven. Schroom niet om een uitgebreide kostenraming aan te vragen!

0a84df036d3ecce0cc57a06d14eb6f84

 

Consult €36.50

 

Operaties (tarief inclusief nazorg, exclusief medicatie zoals pijnstilling postoperatief)

Sterilisatie teef < 10 kg vanaf 328 €, oplopend bij hond > 50 kg tot  438 €

Laparoscopische sterilisatie teef vanaf 447 € oplopend bij hond> 50 kg tot  541 €

Castratie reu <10 kg 141 € oplopend bij hond > 50 kg  tot 249 €

Sterilisatie poes 137,90 €

Castratie kater 58,80 €

Sterilisatie voedster (exclusief narcose) 139 €

Castratie rammelaar 58.80 €

 

Vaccinaties (altijd samen met consult. Komt u met meerdere eigen  dieren dan betaalt u 1 keer consult)

Wij vaccineren op maat!

Vaccicheck titerbepaling  65.00 €

Cocktailvaccinatie hond  23,75 €

Ziekte van Weil vaccinatie hond  19,50 €

Kennelhoest neusenting  26.25 €

Katten- en niesziekte vaccinatie  24 €

Niesziektevaccinatie  20.25 €

Huisdierenverzekering

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen