Even voorstellen

Kliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk

De Kliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk bestaat uit een team van 3 dierenartsen en 6 assistentes. Met elkaar staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit betekent dat een van onze eigen dierenartsen altijd, dus ook in het weekend en tijdens nachtdiensten, beschikbaar is om uw dier te allen tijde de best mogelijke zorg te kunnen geven.

team2017

Uw dier is onze zorg

Het leveren van optimale zorg aan uw huisdier staat voor ons voorop. Onze kliniek is dan ook aangesloten bij de Sterklinieken, ISO gecertificeerd, en uitgerust met de mogelijkheden voor goede diagnostiek. Als team blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde om u en uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Naast de diergeneeskundige kant proberen we ook de dienstverlening naar de eigenaren van onze patiënten – u dus! – zo prettig mogelijk te laten verlopen. We doen ons best in onze werkwijze altijd dier- en klantvriendelijk te zijn.

Onze Missie:

We willen hoogwaardige, zoveel mogelijk evidence based diergeneeskundige zorg leveren die voor de patiënt en de cliënt op maat gesneden is. We komen in samenspraak met de cliënt, door het geven van individuele aandacht aan dier en mens, tot een  op maat gesneden behandelplan dat tot de meest optimale oplossing voor patiënt en cliënt leidt. Om dit te kunnen realiseren hechten wij waarde aan goede communicatie met de cliënt en aan een optimale dienstverlening en bereikbaarheid, tegen redelijke kosten.

Advies of een afspraak?

Er is altijd 1 van uw eigen dierenartsen beschikbaar. We hebben een 24-uurs spoeddienst, bereikbaar via 0318-514234.
Onze contactgegevens en informatie over openingstijden en spreekuren vindt u op de contactpagina.

Bewaren